VODIAM: BRILLIANCE DELIVERED

VODIAM levert brilliance.

Wij streven naar brilliance in elk facet van onze onderneming, zowel in onze diamanten als in onze geleverde service. Elke keer weer.

Wij zijn VODIAM

VODIAM is een gevestigde diamantgroothandel met meer dan 20 jaar ervaring in de diamantsector in Valenza (Italië) en Antwerpen (België). Wij leveren losse en gecertificeerde diamanten aan juweliers en goudsmeden in geheel Europa. Uitsluitend business-to-business.

Onze directe relatie met vooraanstaande diamondmanufacturers in Antwerpen, Tel Aviv en Bombay, waaronder De Beers Sightholders, stelt ons in staat u een breed en diep assortiment aan te bieden tegen de beste prijs. Wij bieden precies wat u nodig heeft en wanneer u het nodig heeft. Ongeacht de totale hoeveelheid, gewicht per diamant, slijpvorm, kleur en zuiverheid; wij hebben de expertise om exact te voorzien in uw behoefte.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke service tot in het kleinste detail. Ons doel is altijd om u de beste diamant tegen de beste prijs te leveren. Wij geloven dan ook in lange termijn relaties, zowel met onze leveranciers, als met onze klanten.

Wij zijn VODIAM, brilliantly yours!

Waarom VODIAM?